Na kytaru bez trampot

21 Led

Na kytaru bez trampot

Také už jste snad litovali toho, že neumíte hrát na žádný hudební nástroj. Naštěstí není jednodušší řešení než se rozhodnout a začít s učením. Je ale důležité vybrat si správný kurz nebo učitele. Pro někoho jsou nejvhodnější osobní setkání s někým, kdo s učením umí pomoci, ale jiní jsou spíše samouci. Nezbytné je také vybrat si odpovídající nástroj. Ne každý se hodí pro samostatné cvičení v domácích podmínkách, jelikož například na videích a v příručkách není možné správně vysvětlit techniku. Oblíbeným nástrojem je jistě kytara, není příliš drahá, ani nezabírá tolik místa a je mezi lidmi všeobecně oblíbená. Hodí se jako zábava k táborovému ohni nebo jen tak pro radost.

akustická kytara

Pokud by Vás hraní na kytaru zaujalo, existuje zde velká příležitost a dobrá možnost, jak na to. Škola hry na kytaru https://petanovykurzy.cz/ je online kurz. Tento program slibuje výsledky učení již za 8 týdnů. K dispozici je totiž po zaplacení přístupu 8 online lekcí, kterými Vás provede sympatický učitel. Osobu žáka zde zastupuje mladá slečna, která je i ve skutečnosti úplným začátečníkem, a proto dělá stejné chyby a má stejné dotazy jako byste měli Vy. Cílem tohoto kurzu je jmenovitě naučit se základní kytarové akordy, které následně budete schopni spojit v několik písní.

hra na kytaru

Abyste mohli tyto písně bez problému zahrát, budou probrány také základní rytmy pravé ruky. Není vyžadována ani časová náročnost, stačí kytaře denně věnovat 20 minut, abyste v udaném časovém rozmezí slyšeli výrazné rozdíly ve své hře. Pro rozhodnutí je první lekce volně ke zhlédnutí na stránkách, takže si ji můžete vyzkoušet a až po ní definitivně určit, zda chcete nebo ne platit za další. I kdyby se přes to stalo, že Vám další lekce nebudou vyhovovat, je možné do čtrnácti dnů zažádat o vrácení peněz. Nyní už Vám nemusí nic bránit ve Vaší snaze naučit se hrát na hudební nástroj.

By