Jak funguje 3D tisk

26 Dub

Jak funguje 3D tisk

Technologie nás obklopují kolem dokola, a jejich vývoj je stále rychlejší. Není tomu však tak dávno, co byli představeny první 3D tiskárny, které dnes nacházejí uplatnění napříč všemožnými obory. Jejich důležitost můžete tak vidět například v hračkářství, zlatnictví, či šperkařství, nebo třeba v designu, či v automobilovém průmyslu. Kromě jiných odvětví, jsou 3D tiskárny užitečné i pro zdravotnictví, či dokonce pro architekturu. Nejen díky jejich širokoúhlému využití, ale i z mnoha dalších důvodů, jako je velmi nízké množství odpadového materiálu, což vede k úspoře ekonomické, ale i ekologické, jsou 3D tiskárny velmi oblíbené, a produkty v nich tištěné si našli zalíbení po celém světě.

váza 3D tisk

Možná i vy přemýšlíte nad tiskem některé součástky, náčiní, nebo třeba pouhé dekorace na poličku do ložnice. Pokud ano, jistě Vás nadchne 3D tisk Plzeň, kde si můžete nejen vyjednat tisk na zakázku, ale mají také mnoho výhod, jako například fakt, že jako jedni z mála poskytují svým klientům také barevný tisk. Samozřejmě si také můžete zvolit konkrétní materiál, ze kterého si přejete produkt vytisknout, přičemž na výběr máte například z plastu, nylonu, pet – G, apod. Kromě materiálu, či barevných kombinací, si samozřejmě sami zvolíte požadovaný rozměr výsledných produktů, i jejich množství.

jméno 3D tisk

Co do velikosti, máte možnost tisku i těch nejmenších předmětů o velikosti pouhých pár milimetrů, ohledně množství pak můžete využít jak prototypů, tak i sériové výroby. Pokud Vás zajímá cena takového produktu, který byl na 3D tiskárně vytištěn, možná Vás překvapí, že hodina tisku se pohybuje okolo pouhých sedmdesáti korun. Jako bonus se nemusíte ani starat o podrobnosti, jako je 3D model, postačí pouze Vaše představa, a o vše ostatní se postará tým profesionálů. Samozřejmostí je také to, že Vám odborníci rádi se vším poradí, či Vám vysvětlí podrobnosti, jako například vhodné materiály pro konkrétní produkt.

By