Parkování pod střechou

10 Led

Parkování pod střechou


Máte rádi svoje auto?
Ne každý má auto za několik set tisíc korun, ale to neznamená, že nemůže mít rád svoje auto i o mnoho levnější. Každý si zkrátka pořídí to, co je pro něj dostupné. Ale ani to, že má něco levné auto neznamená, že musí jezdit s poškozeným lakem od vandalů nebo třeba i vlivem počasí. Takové slunce, kroupy nebo i ptačí trus dokáže udělat s lakem pořádnou paseku. Kdo by chtěl jezdit s autem, které má poškozený lak? Každý je rád, když jsou jeho věci v dobrém stavu.

dřevěná pergola

Parkování pod širým nebem není nejlepší řešení, ale ne každý má možnost parkovat pod střechou. Pokud nemáte možnost postavit si garáž, ale zároveň nechcete mít auto jen tak venku, můžete si na svou zahradu postavit třeba levný přístřešek na auto. Vyrábíme je z masivního dřeva s povrchovou úpravou, díky které vydrží mnohem víc než dřevo bez úpravy. Kromě přístřešků u nás najdete i

– Altány
– Pergoly
– Dřevěné zástěny

rezavé auto

Všechny naše výrobky najdete v provedení stavebnice, což znamená, že si je sestavíte sami doma tam, kde je chcete mít. Celá stavebnice obsahuje kompletní stavbu – nejen dřevěné části, ale i spojovací materiál, ukotvení a střešní krytinu. Některé součásti si můžete vybrat přímo online. Přístřešek si můžete postavit k domu nebo samostatně, to záleží na vás. Důležité je mít dostatek prostoru pro stavbu. S naším přístřeškem budete moct parkovat svoje auto pod střechou, a budete mít jistotu, že vám ho neponičí žádné počasí. Ušetříte si nejen starosti s případným běháním po pojišťovně, ale hlavně nervy a čas. Předejít poškození auta je snadné, pokud máte dům s pozemkem, neváhejte. Léto se pomalu blíží, a s ním i rozmary počasí. Pokud byste montáž nezvládli, můžete si u nás objednat montáž našich výrobků na klíč, a cenu vám spočítáme individuálně. Vylepšete svoji zahradu a objednejte si kvalitní dřevěné výrobky od stabilního výrobce.

By